Zomerabonnement Tennis SV Hoedekenskerke

Voetbal en tennis gaan goed samen. Veel voetballers hebben tennis als tweede sport en de seizoenen sluiten ook nog eens redelijk goed op elkaar aan. Dus is het heerlijk om na de voetbal toch de gehele zomer aan je conditie te blijven werken en met een balletje bezig te zijn.

Sportief de zomer door!
Deze zomer biedt SV Hoedekenskerke je de mogelijkheid van een zomerabonnement. Als SVH of KWD lid maar ook als niet-lid kan je drie maanden tennissen op het tennispark van SV Hoedekenskerke, voor slechts €20,- Je wordt niet ingeschreven bij de KNLTB, maar je hebt wel toegang tot het tennispark van SV Hoedekenskerke waar je onbeperkt gebruik van kunt maken.

Dus wil jij in de zomerstop sportief bezig blijven, ga dan lekker 3 maanden tennissen. Tijdens de maanden juni-juli-aug kun je onbeperkt gebruik maken van onze tennisbanen. 

Aanmelden zomerabonnement Tennis?
Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Nils Bitter via nils_bitter@hotmail.com en hij zal het zomerabonnement per mail aan je terug bevestigen. In de e-mail wordt gevraagd het abonnementsgeld over te maken.

Voor de rest kun je lekker gaan tennissen. Op een sportieve zomer!