Zaterdag 6 januari: Sponsorloop & Nieuwjaarsreceptie

Via deze weg nodigen we alle leden, sponsoren en vrijwilligers uit voor de jaarlijkse sponsorloop en nieuwjaarsreceptie.  We kijken terug op een mooi 2017 en we zijn heel erg benieuwd wat 2018 ons gaat brengen. Dat het een mooi jaar mag worden voor onze vereniging. Hier willen we dan ook graag met jou een toast op uitbrengen.

Zaterdag 6 januari staat de jaarlijkse sponsorloop en de nieuwjaarsreceptie weer op het programma. Iedereen is uiteraard van harte welkom en we hopen natuurlijk op een grote opkomst.

HEB JE NOG GEEN SPONSORLOOPKAART? DOWNLAOD ‘M DAN HIER >>>

Loop jezelf niet mee met de sponsorloop? Probeer dan één van de lopers een hart onder de riem te steken. Ondersteun hem of haar met een kleine financiële bijdrage. Zo maken we er met z’n allen een groot succes van.

Programma zaterdag 6 januari

Aanwezig: 13.30 uur
Start sponsorloop: 14.00 uur

Nieuwjaarsreceptie
Na de sponsorloop zal dan de nieuwjaarsreceptie van start gaan waarin we met z’n allen zullen proosten op het nieuw jaar! Uiteraard zal de nieuwjaarstoespraak ook dit jaar niet ontbreken!

Graag tot zaterdag 6 januari.

Met sportieve groet,
Besturen alle afdelingen SV Hoedekenskerke