Zaterdag 5 januari: Sponsorloop & Nieuwjaarsreceptie

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie SV Hoedekenskerke

Via deze weg wensen we alle leden, sponsoren en vrijwilligers van SVH en KWD  alvast een heel fijn uiteinde en een voorspoedig en sportief 2019 toe. We kijken terug op een mooi 2018 en we zijn heel erg benieuwd wat het komende jaar ons gaat brengen. De samenwerking met VV Kwadendamme verloopt ontzettend goed en we zijn erg blij dat we deze stap hebben kunnen maken.

Nieuw bestuur SV Hoedekenskerke
Daarnaast zijn de verschillende afdelingen (Gym, Voetbal, Tennis) gefuseerd met het hoofdbestuur waardoor we vanaf 1 januari 2019 officieel één bestuur hebben die alle sporten binnen SV Hoedekenskerke vertegenwoordigt en aanstuurt. Zo is de weg vrijgemaakt voor al het moois dat de toekomst ons te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld een aanstaande fusie met VV Kwadendamme.

Sponsorloop & Nieuwjaarsreceptie
Zaterdag  5 januari staat de jaarlijkse sponsorloop en de nieuwjaarsreceptie weer op het programma.  Alle leden van SVH en KWD, sponsors, dorpsgenoten en geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom. We gaan er weer een sportieve maar vooral gezellige middag van maken. We hopen natuurlijk op een grote opkomst.

HEB JE NOG GEEN SPONSORLOOPKAART? DOWNLAOD ‘M HIER >>>

Loop jezelf niet mee met de sponsorloop? Probeer dan één van de lopers een hart onder de riem te steken. Ondersteun hem of haar met een kleine financiële bijdrage. Zo maken we er met z’n allen een groot succes van. De opbrengst komt volledig ten goede aan de jeugdleden van onze vereniging.

Programma Sponsorloop

Aanwezig: 13.30 uur
Start sponsorloop: 14.00 uur
Einde sponsorloop: 15.00 uur

Nieuwjaarsreceptie
Na de sponsorloop zal dan de nieuwjaarsreceptie van start gaan waarin we met z’n allen zullen proosten op het nieuw jaar! Uiteraard zal de nieuwjaarstoespraak ook dit jaar niet ontbreken!

We hopen je graag te mogen begroeten in de kantine van SV Hoedekenskerke op zaterdag 5 januari.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SV Hoedekenskerke en VV Kwadendamme