UITNODIGING NIEUWJAARSRECEPTIE SVH EN VVK ZATERDAG 4 JANUARI

Via deze weg wensen we alle leden, sponsoren en vrijwilligers van SVH en VVK fijne feestdagen en alvast een heel fijn uiteinde en een voorspoedig en sportief 2020 toe. We kijken terug op een mooi 2019 en we zijn heel erg benieuwd wat het komende jaar ons gaat brengen. De samenwerking met VV Kwadendamme verloopt ontzettend goed en we hebben de benodigde stappen gezet om de fusie voor de start van het nieuwe voetbalseizoen afgerond te hebben.

Sponsorloop & Nieuwjaarsreceptie
Zaterdag  4 januari staat de jaarlijkse sponsorloop en de nieuwjaarsreceptie weer op het programma.  Alle leden van SVH en KWD, sponsors, dorpsgenoten en geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom. We gaan er weer een sportieve maar vooral gezellige middag van maken. We hopen natuurlijk op een grote opkomst. Heb je geen sponsorloopkaart? Dan kun je ‘m hieronder downloaden.

DOWNLOAD HIER JE SPONSORLOOPKAART > > >

Sponsorloop: een rondje rond de molen…
We hebben een leuke primeur. Dit jaar lopen we niet rondom het voetbal- en traningsveld, maar hebben we een parcours rond de molen en het sportpark uitgestippeld van precies 400 meter. Leuk, uitdagend en we hopen natuurlijk dat iedereen meedoet om zoveel mogelijk geld op te halen.

Loop jezelf niet mee met de sponsorloop? Probeer dan één van de lopers een hart onder de riem te steken. Ondersteun hem of haar met een kleine financiële bijdrage. Zo maken we er met z’n allen een groot succes van. De opbrengst komt volledig ten goede aan de jeugdleden van onze vereniging

Programma Sponsorloop

Aanwezig: 13.30 uur
Start sponsorloop: 14.00 uur
Einde sponsorloop: 15.00 uur

Nieuwjaarsreceptie
Na de sponsorloop zal dan de nieuwjaarsreceptie van start gaan waarin we met z’n allen zullen proosten op het nieuw jaar! Uiteraard zal de nieuwjaarstoespraak ook dit jaar niet ontbreken!

We hopen je graag te mogen begroeten in de kantine van SV Hoedekenskerke op zaterdag 4 januari.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SV Hoedekenskerke en VV Kwadendamme