Winter abonnement Tennis SV Hoedekenskerke

Voetbal en tennis gaan goed samen. Nu de voetbal door de Coronamaatregelen stil is komen te liggen, bieden we de voetballers en andere geïnteresseerden graag een alternatief aan: het Winter abonnement Tennis van SV Hoedekenskerke.

Voorlopig geen voetbal, dus is het heerlijk om de komende maanden toch aan je conditie te blijven werken en met een balletje bezig te zijn.

Sportief de winter door!
Deze winter biedt SV Hoedekenskerke je de mogelijkheid van een winterbonnement. Als SVH of KWD lid maar ook als niet-lid kan je drie maanden tennissen op het tennispark van SV Hoedekenskerke, voor slechts €20,- Je wordt niet ingeschreven bij de KNLTB, maar je hebt wel toegang tot het tennispark van SV Hoedekenskerke waar je onbeperkt gebruik van kunt maken.

Dus wil jij in de de winter sportief bezig blijven, ga dan lekker 3 maanden tennissen. Tijdens de maanden nov-dec-jan kun je onbeperkt gebruik maken van onze tennisbanen. 

Aanmelden winterabonnement Tennis?
Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Nils Bitter via nils_bitter@hotmail.com en hij zal het winterabonnement per mail aan je terug bevestigen. In de e-mail wordt gevraagd het abonnementsgeld over te maken.

Voor de rest kun je lekker gaan tennissen. Op een sportieve winter!