Wedstrijd Eredivisie: NAC – Ajax op zaterdag 24 november

UPDATE 07-11-2018: DE INSCHRIJVING VOOR DEZE ACTIVITEIT IS GESLOTEN OMDAT ALLE 80 KAARTEN EN PLAATSEN IN DE BUS ZIJN GERESERVEERD. STUUR EEN MAIL NAAR J.STOEL@OUTLOOK.COM OM OP DE WACHTLIJST GEPLAATST TE WORDEN.

Zaterdagavond 24 november gaan we weer met zijn allen een wedstrijd in de Nederlandse Eredivisie bekijken. Dit jaar hebben we opnieuw een leuke wedstrijd voor jullie uitgezocht: NAC Breda – Ajax.  Alle jeugdleden van zowel SV Hoedekenskerke als VV Kwadendamme mogen mee en we gaan natuurlijk weer in een grote dubbeldekker richting Breda.

De Jeugdcommissie zorgt voor voldoende begeleiding op de avond zelf. Net als voorgaande keren wordt er weer verzameld op sportpark ‘de Kouter’ in Hoedekenskerke. In de bus is er voldoende drinken (+ een lekkere versnapering) aanwezig. Eten kunnen de kinderen eventueel zelf meenemen. Dit is uiteraard ook te koop in het stadion.

Vertrekinformatie zaterdag 24 november NAC Breda – Ajax

Vertrek:  18.30 uur

Begin wedstrijd: 20.45 uur

Terug op de Kouter: 23.45 uur

Kosten & Aanmelden
Voor deze avond vragen we een persoonlijke bijdrage aan de jeugdleden van € 25,00 per persoon. Volwassenen/Begeleiding betalen €35,00 per persoon. Dit kun je bij je leider inleveren of op de avond zelf betalen in de bus. Gelieve het bedrag gepast mee te nemen.

Hopelijk gaan jullie weer allemaal mee zodat we er een leuke, sportieve en vooral gezellig avond van kunnen gaan maken. Geef je voor zaterdag 17 november op door het online aanmeldformulier in te vullen. Maar wacht niet te lang, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt! We hebben in totaal 80 plaatsen beschikbaar. Je ontvangt na het invullen van het formulier altijd nog een bevestiging dat je aanmelding is ontvangen en verwerkt. Mocht iets toch onduidelijk zijn of niet naar behoren werken? Stuur een mail naar Jesper Stoel via j.stoel@outlook.com of bel/app naar 06-42114566.