Vrijdag 24 maart: Zwemfestijn in Omnium Goes

Vrijdagavond 24 maart organiseert de Jeugdcommissie van SVH weer het jaarlijkse Zwemfestijn. Zowel de jeugd van de voetbal (SVH & Kwadendamme), tennis als gym is van harte welkom. Uiteraard moet je wel over een zwemdiploma beschikken, maar dat spreekt voor zich…

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om met zijn allen te gaan zwemmen in het vernieuwde Sportpunt Zeeland in Goes. We vertrekken om 18.00 uur vanaf De Griend in Hoedekenskerke. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Rond 22.00 uur zijn we weer terug  en iedereen wordt natuurlijk netjes thuisgebracht. We hebben voor alle jeugdleden wat te eten en te drinken geregeld in het zwembad.

Voor deze avond vragen we een kleine persoonlijke bijdrage van € 7,50 per persoon. Het geld kan je bij je bij je elftalleider inleveren in een envelop met je naam erop. Voor een goede administratieve afhandeling en het regelen van vervoer, is het van belang dat je jezelf opgeeft bij de leider van je elftal. Doe dit voor dinsdag 21 maart. Je kunt je aanmelding ook per mail versturen naar j.stoel@outlook.com

Afhankelijk van het aantal jeugdleden dat meegaat, willen we eventueel aan de ouders vragen om zich beschikbaar te stellen om te rijden. Brengen of halen, dat maakt niet uit. Dit kan je per mail of aan de efltalleider doorgeven.

Wij hopen dat jullie er allemaal weer zin in hebben en mee willen, zodat we er een leuke en gezellige avond van kunnen maken…!

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie