Vriendentoernooi SV Hoedekenskerke

Zaterdag 2 juni: Eerste editie 7-tegen-7 Vriendentoernooi SV Hoedekenskerke

Zaterdag 2 juni 2018 organiseert SV Hoedekenskerke voor de eerste keer een 7 tegen 7 vriendentoernooi. De verschillende teams strijden deze dag om de felbegeerde Dick Jongepier Bokaal. Gezelligheid en sportiviteit staan op deze dag centraal. De kids kunnen ook mee, want naast voetballen is er voor de jongsten onder ons van alles te doen en te beleven. Kortom: een leuke en vooral gezellige dag met vrienden, familie kennissen of collega’s (ja, collega’s mogen ook meedoen!).

Dick Jongepier Bokaal
Door de nieuwe competitieopzet van de KNVB is het voor ons niet meer mogelijk om het traditionele Veteranen- en familietoernooi in het Pinksterweekend te organiseren. Daarom hebben we gekozen voor deze nieuwe opzet. We zouden het ontzettend gaaf vinden als jullie met een team aan dit toernooi willen meedoen. Wanneer we na afloop tevreden zijn over deze opzet, willen we hier een jaarlijks terugkerend evenement van maken. Zonder de steun en deelname van verenigingen uit de regio is dit niet mogelijk, dus laten we er met z’n allen een mooi toernooi van maken. Dan kunnen we nog vele jaren veel plezier aan dit toernooi gaan beleven!

Opzet/spelregels toernooi
Hieronder een korte uiteenzetting van de opzet van het toernooi:

  • Zorg voor een leuke mix (jong & oud) aan spelers, dus niet alleen maar eerste selectiespelers
  • We spelen 7 tegen 7 (inclusief keepers)
  • Er wordt gespeeld over de breedte van het veld
  • De middellijn scheidt beide velden van elkaar
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van cornervlaggen
  • Er wordt gespeeld op pupillendoelen
  • De kalker bepaalt de precieze grootte van het doelgebied. Dit wordt door middel van een halve ovaal vormgegeven. Ook wordt hierin, op elf meter vanaf het doel, een penaltystip aangebracht
  • Er is geen middellijn, de aftrap wordt genomen op de plaats die de scheidsrechter aanwijst

Vriendentoernooi SV Hoedekenskerke 2018

Barbecue en Feestavond
Uiteraard sluiten we de dag af met een gezellige barbecue, grote verloting en een feestavond! Er is een grote feesttent en er is een band geregeld. Hierna zal onze eigen SVH-DJ plaatjes draaien tot in de late uurtjes. Het belooft nu al een legendarisch toernooi te worden. Dit wil je toch niet missen? Plezier staat op deze dag centraal en voetbaltalent is dan ook absoluut geen must. Je kunt je overige talenten zowel in als buiten het veld etaleren deze dag. We zijn benieuwd!

Geïnteresseerd & Aanmelden?
Wil jij met een team meedoen aan dit nieuwe, maar nu al leukste toernooi van de Zak van Zuid Beveland? Dan zien we je aanmelding graag verschijnen. We zijn op zoek naar een leuke mix van teams en de eerste 4 teams hebben zich nu al aangemeld.

Deelname = Gratis
Alleen voor de barbecue vragen we een persoonlijke bijdrage van €12,50

Aanmelden kan per mail bij Julian Walraven via julianwalraven@hotmail.com . Geef dan ook even aan met hoeveel teams je mee wilt doen. O ja, en verzin even een leuke en unieke naam voor je team, zodat jullie op de dag zelf goed herkenbaar zijn.

We gaan er met z’n allen een gezellige, sfeervolle & sportieve dag van maken!

We zien jullie aanmelding graag verschijnen!

Met vriendelijke groet,
SV Hoedekenskerke