svh hoedekenskerke header

De gymzaal van Dorpshuis De Griend biedt iedere dinsdagavond van het volleybalseizoen plaats aan een aantal enthousiaste clubleden die met elkaar volleyballen. Ofschoon de zaal eigenlijk niet voldoet aan de juiste afmetingen, het veld is wat aan de krappe kant en het plafond iets te laag, wordt er met veel inzet en plezier gespeeld. De aanwezige leden worden verdeeld over twee teams en er wordt een aantal sets gespeeld.

Af en toe worden er wedstrijden georganiseerd tegen gelijksoortige clubs uit de buurt. De wedstrijden hebben allemaal een volledig recreatief karakter en worden echt volgens de Olympische gedachte gespeeld: meedoen is belangrijker dan winnen.

q

Omni vereniging Hoedekenskerke
SV Hoedekenskerke biedt de mogelijkheid tot wekelijks voetballen, tennissen, volleyballen en gymmen onder begeleiding van gecertificeerde coaches en begeleiders, samen met enthousiaste dorpsgenoten en sporters van buitenaf. In diverse competities wordt de strijd aangebonden met verenigingen uit de buurt die op een vergelijkbaar niveau spelen. Tijdens de competities en op toernooien is SVH een graag geziene gast.

Voetbal
Iedere dinsdag- en donderdagavond wordt er door de senioren getraind. De junioren trainen meestal ook op deze avonden. Zaterdags staan de competitiewedstrijden op het programma. Er wordt gespeeld op het eerder genoemde Sportpark De Kouter. SVH heeft hier de beschikking over een voetbalveld, een verlicht trainingsveld, een kantine en twee kleedkamers. Dit alles geheel in de kenmerkende stijl van de vereniging en allemaal onderhouden en bestierd door vrijwilligers uit het hart van de club.

Tennis
Leden van de afdeling tennis hebben de mogelijkheid om zowel recreatief als prestatief te spelen. Meerdere keren per jaar worden er vanuit Tennisorganisatie Zeeland tennislessen aangeboden door een professionele tennisleraar. Deze lessen zijn zowel voor senioren als voor junioren. Daarnaast worden er wekelijks door leden van de club balvaardigheidslessen voor de jeugdleden gegeven.