SVH TOS-Middag & BBQ

Tennisliefhebbers! Zaterdag 6 juli organiseren we de SVH TOS-Middag met aansluitend een barbecue. Alle leden zijn van harte welkom en we vinden het ontzettend gaaf als jullie met z’n weer willen willen komen.

TOS-Middag
Wat is het idee? We organiseren op deze middag een onderling toernooi.

We starten om 13.00 uur.

Tennisrackets gaan in de grabbelton en we spelen mixpatijtjes van een half uur. Op basis van het aantal aanmeldingen maken we vooraf een schema. De invulling qua teams is dus een verrassing.

Gezelligheid, sportiviteit en plezier staat deze dag centraal!

Barbecue
Vanaf 17.00 uur staat de barbecue aan en sluiten we deze gezellige middag af met een hapje en een drankje. Ben je niet in de gelegenheid om te komen tennissen, maar wil je wel mee barbecueën? Geen probleem! Dit kun je heel makkelijk in onderstaand aanmeldformulier aangeven.

Jij komt toch ook? Meld je aan!
Uiteraard zijn alle leden + aanhang / kinderen (indien voorhanden) van harte welkom. Geef vooraf wel even aan met hoeveel personen je aan de barbecue mee wilt doen. Andersom geldt dit natuurlijk ook.

Via onderstaand invulformulier kun je heel gemakkelijk aanmelden. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail. Je kunt ook een e-mail sturen naar Nils Bitter via nils_bitter@hotmail.com en geef aan of je meedoet aan de TOS-Middag, de barbecue én het aantal personen.

We hopen je graag te begroeten op zaterdag 6 juli en zien je aanmelding graag verschijnen.

Aanmeldformulier SVH TOS-Middag & BBQ