Tennislessen zomertraining SV Hoedekenskerke. Schrijf je nu in!

Het voorjaar komt er aan en we gaan ons weer voorbereiden op het zomerseizoen 2019! Begin april start de zomertraining en deze wordt buiten gegeven op de tennisbaan van sportpark De Kouter in Hoedekenskerke. De tennislessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderden én voor jong en oud!

Super aanbieding jeugd!

Jeugd  t/m groep 6: €35,- per lesblok van 7 lessen

Jeugd groep 7 en 8: €52,50 per lesblok van 7 lessen

Middelbare school Jeugd: 10 trainingen van 45 minuten € 94,- p.p in een groep van 4 personen

Senioren
10 trainingen van 60 minuten € 125,00 p.p. in een groep van 4 personen. Na deze serie lessen kunt u zich inschrijven voor een volgend blok.

Lesdagen: woensdag en zaterdag

Wil je alleen je backhand verbeteren of juist alleen de service aanpakken dan is het ook mogelijk een aantal privélessen te nemen. Neem hiervoor contact op met de trainer Arthur Roose.

Inschrijven
Geïnteresseerd en wil je vanaf april wekelijks tennistraining? Schrijf je dan in en meld je aan via: http://www.tennisschoolroose.nl/index.php?page=inschrijven

Het lesgeld voor groepen is gebaseerd op een groep van 4 personen, 60 minuten les. Is het aantal personen in een groep kleiner of groter of de lestijd korter of langer dan wordt het te betalen bedrag hieraan aangepast.

Let op: Je kan inschrijven onder TV Ovezande, de lessen zijn in Hoedekenskerke!

Tennis School Roose
 geeft tennislessen en begeleiding op elk gewenst niveau, van recrea­tief tot wedstrijdspelers. De lessen worden gegeven door Arthur-Jan Roose gediplomeerd KNLTB  tennistrainer in bezit van licentie A en B. Al jaren verzorgt Arthur-Jan Roose tennistrainingen voor diverse verenigingen en inmiddels heeft hij een ruime ervaring opgedaan in de tennissport en het onderwijzen hiervan.

Arthur geeft tennisles op elk gewenst niveau. Van recreatief tot wedstrijdtennis. Hij besteedt veel aandacht aan de technische, tactische, mentale en conditionele aspecten van de ten­nissport. Het streven is om iedereen zo snel mogelijk op een niveau te krijgen waarop men zelfstandig kan spelen.

Opgeven kan t/m 31 maart en de lessen zullen twee weken later starten.