svh hoedekenskerke header

Waar hing Epke Zonderland voor het eerst aan een rekstok? Waar sloeg Kiki Bertens haar eerste forehand? Op welk veld scoorde Vincent Jansen zijn eerste doelpunten? In welke zaal sloeg Lonneke Slöetjes haar eerste smash binnen? Precies! Op de velden en in de zalen bij hen in het dorp of in de wijk waar zij geboren zijn. ’s Nachts droomden zij van Olympisch goud en overdag leefden zij hun dromen op veldjes en zalen in de buurt. In Hoedekenskerke dromen nu de kinderen die misschien in 2028 goud zullen halen. En als ze dan geen goud halen, spelen ze vast en zeker nog altijd voor hun plezier wekelijks een potje tennis, voetbal of volleybal. Of misschien begeleiden ze de Epkes en Sannes van die tijd. En zo hoort het ook te gaan.

SV Hoedekenskerke is de omni sportvereniging die al deze sporters, jong en oud, een podium wil bieden. Wekelijks bewegen en samen plezier hebben. Met elkaar in contact en aan elkaar verbonden zijn. Op de hoogte zijn van wat er speelt, binnen het dorp en daarbuiten. Sporten en bewegen op recreatief en prestatief niveau. Genieten van samen actief zijn en gezond en vitaal ouder worden.

SV Hoedekenskerke – waar sport en plezier samenkomen!

q

Omni vereniging Hoedekenskerke
SV Hoedekenskerke biedt de mogelijkheid tot wekelijks voetballen, tennissen, volleyballen en gymmen onder begeleiding van gecertificeerde coaches en begeleiders, samen met enthousiaste dorpsgenoten en sporters van buitenaf. In diverse competities wordt de strijd aangebonden met verenigingen uit de buurt die op een vergelijkbaar niveau spelen. Tijdens de competities en op toernooien is SVH een graag geziene gast.

Voetbal
Iedere dinsdag- en donderdagavond wordt er door de senioren getraind. De junioren trainen meestal ook op deze avonden. Zaterdags staan de competitiewedstrijden op het programma. Er wordt gespeeld op het eerder genoemde Sportpark De Kouter. SVH heeft hier de beschikking over een voetbalveld, een verlicht trainingsveld, een kantine en twee kleedkamers. Dit alles geheel in de kenmerkende stijl van de vereniging en allemaal onderhouden en bestierd door vrijwilligers uit het hart van de club.

Tennis
Leden van de afdeling tennis hebben de mogelijkheid om zowel recreatief als prestatief te spelen. Meerdere keren per jaar worden er vanuit Tennisorganisatie Zeeland tennislessen aangeboden door een professionele tennisleraar. Deze lessen zijn zowel voor senioren als voor junioren. Daarnaast worden er wekelijks door leden van de club balvaardigheidslessen voor de jeugdleden gegeven.

Gymanstiek & Volleybal
De nadruk tijdens de gymlessen ligt op het soepel bewegen en de basisvaardigheden van de gymnastiek. Naar mate kinderen laten zien dat zij meer aan kunnen, worden grenzen steeds verder verlegd. Plezier in bewegen staat hierbij voorop. Af en toe worden er wedstrijden georganiseerd tegen gelijksoortige clubs uit de buurt. De wedstrijden hebben allemaal een volledig recreatief karakter en worden echt volgens de Olympische gedachte gespeeld: meedoen is belangrijker dan winnen.

q

Club van 50
Sinds 2009 is de Club van 50 in het leven geroepen bij S.V. Hoedekenskerke. De naam komt af van het bedrag van 50 euro wat elk lid jaarlijks doneert. Met de bijdragen van deze leden wordt er door de Club van 50 getracht een leuk evenement of goede investering voor de vereniging te bedenken wat dan met onze eigen middelen gefinancierd kan worden.

Lid worden van onze vereniging?
Op sportpark De Kouter en in Dorpshuis De Griend wordt er actief deelgenomen aan de sporten voetbal, tennis, gymnastiek en volleybal. Wekelijks komen sporters en begeleiders er samen om dromen te realiseren, doelen te bereiken en samen plezier te hebben. Kunnen we jou binnenkort begroeten als nieuw lid van onze vereniging?