SV Hoedekenskerke en VV Kwadendamme gaan vanaf 30 juni 2021 verder als fusieclub: HKW’21

Eindelijk, het is zover!

Afgelopen maand is de laatste hobbel genomen naar de fusie tussen s.v. Hoedekenskerke en v.v. Kwadendamme. In maart, rond de eerste lockdown, ontbrak de formele toestemming van de leden van s.v. Hoedekenskerke via de Algemene Ledenvergadering. Groepsbijeenkomsten werden destijds verboden.

Een aantal weken geleden heeft deze Algemene Ledenvergadering alsnog plaatsgevonden. Alle leden, zowel van s.v. Hoedekenskerke als v.v. Kwadendamme, hebben unaniem voor de fusie gestemd. Onder de leden is een wedstrijd georganiseerd voor het verzinnen van een nieuwe naam en de nieuwe clubkleuren. Ook hier is inmiddels resultaat. Met ingang van het volgende seizoen zal de nieuwe vereniging de naam HKW ’21 gaan voeren.

Blauw-zwart zullen de nieuwe clubkleuren worden. Momenteel zijn de bestuursleden van de twee verenigingen druk bezig met het opzetten van een beleidsplan. Ook is er een sponsorcommissie in het leven geroepen die een plan op gaan stellen om met de huidige sponsoren in gesprek te gaan.

30 juni 2021.

Dat is de officiële oprichtingsdatum van onze nieuwe sportvereniging HKW’21.

Nieuwe website + beleidsplan 2021-2026

Daarnaast zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website en het uitwerken van het beleidsplan 2021-2026. Dit willen we op een passend moment aan alle leden presenteren. Het liefste onder het genot van een hapje, drankje en muziek in de kantine.

Maar wanneer precies, dat is voor iedereen de grote vraag.

We houden jullie op de hoogte van de voortgang. Dit doen we per mail, social media en de website.

Heb je op dit moment nog vragen, opmerkingen of zijn er andere zaken?

Aarzel niet om contact op te nemen met de vertegenwoordigers van de Fusiecommissie: Gert-Jan Kaptein (SVH) en/of Ruud de Jonge (KWD).

Coronamaatregelen

Maandagavond heeft de regering nieuwe Coronamaatregelen bekend gemaakt en deze hebben een behoorlijke impact. Tot en met 19 januari is er een volledige lockdown van kracht.

Dit betekent dat alle activiteiten voor de senioren van de voetbal per direct worden stilgezet. Ook de gymnastiek komt volledig stil te liggen. Het enige dat nog mag is tennissen met 2 personen, dubbelen is helaas niet toegestaan.

De jeugdtrainingen voor de voetbal, tot en met JO19 gaan wel gewoon door.

We betreuren dit ten zeerste, maar we dienen ons als vereniging achter het beleid van de regering te scharen.

Dus zorg goed voor jezelf en elkaar en we hopen dat we in 2021 de sportactiviteiten weer op kunnen starten!

Vacature: nieuwe docent voor de gymnastiektrainingen

Minder goed nieuws. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Juf Ineke, onze gymlerares. Na jarenlange trouwe dienst, vol enthousiasme, heeft ze om gezondheidsredenen een stapje terug moeten doen.

Ontzettend jammer, maar via deze weg bedanken we haar nogmaals hartelijk voor alle inzet voor onze mooie vereniging. We wensen je het allerbeste voor de toekomst.

Dit betekent dat we een vacature vacant hebben. Alle hulp is van harte welkom want het wordt een hele klus om weer een opvolger te vinden.

Zou je zo vriendelijk willen zijn om de vacature op Facebook te willen delen? Bij voorbaat dank!

Een uitgedunde Evenementenkalender

Geen verrassend nieuws, maar wel ontzettend jammer. Alle aankomende evenementen zijn geannuleerd vanwege de Corona maatregelen. Er is ook nog geen duidelijkheid wanneer we de kantine weer open mag. De KNVB en KNLTB werken aan plannen om de competities in 2021 weer op te starten, maar een exacte datum is nog niet officieel bekend.

Dit jaar dus geen Oliebollenactie, Kerstzaalvoetbaltoernooi, sponsorloop, nieuwjaarsreceptie en ook definitief géén voetbalkamp voor de senioren.

We gaan weer online!

We zitten niet bij de pakken neer en kijken vooruit. Een werkgroep is bezig om een nieuw online evenement te organiseren als alternatief voor de nieuwjaarsreceptie. Dit proberen we zo creatief mogelijk in te vullen, zodat we alsnog een leuke activiteit op de agenda hebben staan.

Meer informatie volgt snel via de website en de Facebook pagina.

We hopen jullie met de nieuwsbrief weer voldoende te hebben geïnformeerd over de lopende zaken en de komende periode.

Zorg goed voor elkaar en stay safe!

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Hoedekenskerke en VV Kwadendamme