Zaterdag 11 augustus: start voorbereiding nieuwe seizoen | eerste training senioren SVH/KWD

Nu het WK achter de rug is en de meeste BVO’s in Nederland en Europa de voetbalschoenen al weer hebben aangetrokken, gaan we ook op Kwadendamme en Hoedekenskerke langzaamaan onze aandacht richten op het nieuwe seizoen.

Zoals eerder met jullie gedeeld starten we met trainen op zaterdag 11 augustus, om 11.00u. op de Kouter. De eerste bekerwedstrijd spelen we op 1 september en de competitie start op 22 september. Alleen het eerste speelt mee in de beker, de overige teams niet.

De bekerindeling wordt op 27 juli bekendgemaakt. Een dag later volgt dan ook het speelschema voor de beker. Meestal wordt er twee keer op zaterdag gespeeld en een keer op dinsdag.

De indeling van de competitie is wel bekend. Voor het eerste is deze als volgt:

• Apollo’69
  • Cadzand
  • Colijnsplaatse Boys
  • Domburg
  • Goes
  • ST Hoedekenskerke/Kwadendamme
  • Jong Ambon
  • Lewedorpse Boys
  • MZVC
  • VV Nieuwland
  • Patrijzen
  • Spui
  • Wemeldinge
  • Wolfaartsdijk

Het is mooi om weer bij meer Bevelandse teams ingedeeld te zijn, zodat we komend seizoen een aantal echte derby’s spelen. De overige indelingen worden later met jullie gedeeld.

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen is er door de technische staf een programma opgesteld met daarin een aantal oefenwedstrijden en een toernooi. Dit programma is als volgt:

16 augustus – 19.30               SVH/KWD-Hansweertse Boys

23 augustus – 19.45               GPC-SVH/KWD

25 augustus – 15.00               Zeeland Assurantiën Toernooi in Heinkenszand

Verder wordt er uiteraard op de dinsdagen, donderdagen en zaterdagen getraind. Het afmelden voor trainingen en wedstrijden in de voorbereiding kan bij Gerard (0618322857/gev@hotmail.nl). Als je nu al weet dat je er bij een van de oefenwedstrijden niet bij kunt zijn, is het fijn om dit alvast door te geven.

We wensen jullie een fijne zomervakantie. Vergeet niet om af en toe alvast een rondje te gaan hardlopen, te gaan fietsen of op een andere manier jezelf in het zweet te werken en denk aan je vetpercentage!