svh hoedekenskerke header

Sponsors SV Hoedekenskerke

Met trost presenteren we je sponsoren van SV Hoedekenskerke. Ze stellen zich dan ook graag aan je voor.

Tramper Technology
Een betrouwbare partner voor het ontwerpen en realiseren van machines tot en met complete projecten in de voedingsmiddelen verwerkende en verpakkende industrie. Voor begrippen als: ontnesten, wegen, afvullen, traysealen, controleren en dekselen, leveren wij met ons gamma aan machines dé oplossing.

 

Comfortcampaging Scheldeoord
Scheldeoord is een echte familiecamping, rustig gelegen pal aan de zeedijk van de Westerschelde met direct ernaast het leuke Scheldestrandje! Je kunt hier kamperen of een comfortabel vakantieverblijf huren. De kinderen vermaken zich volop in o.a. het zwembad en bij het animatieteam die er elke keer weer een feestje van maken.

WDK Onions

WDK Onions
WDK Onions is gespecialiseerd in het sorteren en verpakken van uien. Met een centrale ligging tussen de havens van Vlissingen, Rotterdam en Antwerpen kunnen onze producten in zeer korte tijd verscheept worden. Ben je op zoek naar een ui met een onderscheidende kwaliteit, dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij werken dagelijks met veel passie om je een kwalitatief goede en smaakvolle ui te leveren.

Ben ik Zichtbaar

Zichtbaar | Creatieve denkers en handige doeners
Dat zijn wij. Een sign- en ontwerpbureau gevuld met identiteitenbouwers. Met ruim 30 jaar ervaring in de branche staan wij voor kennis, vakmanschap en kwalitatief hoogwaardige producten. Wij helpen onze klanten met het breed uitdragen van hun identiteit en het bereiken van hun doelgroep. Van idee en ontwerp tot productie en realisatie. Zichtbaar dus. Een gevestigde naam als het om reclame gaat. benikzichtbaar.nl

Strandbrasserie de Landing

Strandbrasserie de Landing
Lekker eten en drinken! Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres! Op onze uitgebreide menukaarten staan verschillende  heerlijke gerechten die met zorg door onze koks voor u bereid worden en op ons ruime terras is het genieten in de zon met uitzicht over de Westerschelde!

Mangert Stukadoorsbedrijf Hoedekenskerke

Mangert Stukadoorsbedrijf
M.C. Mangert is een eenmanszaak en sinds 1995 actief in het uitvoeren van alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden. Wij zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s en erkend lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven.

Hoondert Staalbouw

Hoondert Staalbouw
Met meer dan 25 jaar ervaring is Hoondert Staalbouw een begrip in nieuwbouw van bedrijfshallen en kantoorpanden in Zeeland en omstreken. Daarnaast werken we als gespecialiseerd renovatiebedrijf en asbestsaneerder aan het vernieuwen van bestaande constructies. Met ons eigen tekenbureau en groothandel in bouwmaterialen leveren we een compleet pakket in heel Zuid-West Nederland.

Lukasse Dakbedekkingen

Lukasse Dakbedekkingen
Lukasse Dakbedekkingen is bovenal een specialist op alle gebied van daken. Vakmanschap en ruime ervaring, zorgen voor inhoudelijk specialisme. Het is echter meer dan een dakdekkersbedrijf. Lukasse Dakbedekkingen is ook partner, regisseur, adviseur en organisator voor haar opdrachtgevers. In het vervullen van al deze verschillende rollen voor onze relaties, zijn twee zaken zo solide als een dak op een huis: uw dak is onze zorg èn wij zijn uw partner voor bouwen en beheren.

PC Complete

PC Complete
Onze specialiteit is het op maat samenstellen van computersystemen. In deze specialiteit schuilt tevens onze grote kracht: Service. We hebben 3 typen computers; Basic, Basic-pro en de Ultimate. Daarnaast is het voor u als klant mogelijk het systeem naar wens samen te stellen. Het voordeel van deze werkwijze is dat er geen overbodige software en/of componenten worden geïnstalleerd die u toch niet gebruikt. Tevens bieden wij een ruim assortiment laptops aan.

Drukkerij Zoeteweij
Wij leveren een hoge kwaliteit print- en drukwerk tegen een zeer scherpe prijs. Uitstekende service en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. Dat vertaalt zich in een brede kring van trouwe en tevreden klanten. In Zeeland en ver daarbuiten.

Sven's Autotechniek

Sven’s Techniek
Sven’s techniek is het bedrijf van Sven de Jonge. Hij is gespecialiseerd in auto- en metaaltechniek en als ZZP’er in te huren. Sven’s Techniek levert uw auto altijd in optimale staat af. Teverdedenheid van de klant is zijn belangrijkste drijfveer. Kennismaken of heeft u een klus, of wilt u met uw auto langskomen? Neem vrijblijvend contacdt op voor informatie of advies.

Interdelta Communicatie

Interdelta Communicatie
U staat er niet alleen voor! Een degelijke online presentatie is belangrijk en de digitale wereld wordt tegelijkertijd steeds ingewikkelder. Die digitale wereld is ons domein, wij voelen er ons prima thuis en dat al meer dan 25 jaar. Wij zetten deze ervaring graag in voor onze klanten, in Zeeland en daarbuiten. Samen iets moois opbouwen, altijd met de Zeeuwse nuchterheid die ons nu eenmaal kenmerkt.

la Grand Bouwadvies

La Grand Bouwadvies
La Grand Bouwadvies heeft zich sinds 2010 gevestigd in de provincie Zeeland. Het bedrijf is opgestart door Max La Grand, een zeer bekende in de (Zeeuwse) bouw en vastgoed sector. Hij beschikt over jaren ervaring afkomstig van diverse bouwgerelateerde bedrijven in Nederland, de Benelux maar ook in Italië, Engeland en Canada. Sinds 2015 is Dominique La Grand, zoon van Max,  gestart als allround bouwkundige binnen het bedrijf. Het lijkt een onverslaanbaar team die elkaar constant blijven aanvullen.

Tamoil 's-Gravenpolder

Tamoil
Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil momenteel 203 tankstations. In de komende jaren wil Tamoil doorgroeien naar 300 tankstations.
Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Vergo Sport Vlissingen

VERGO SPORT
Wij zijn sinds 1994 uitgegroeid tot een begrip in de sportwereld. Door uitgekiende acties, speciale aanbiedingen, uitstekende kwaliteit en concurrerende prijzen kan VERGO-SPORT deze positie behouden. Met een aan de vraag aangepast aanbod kunnen aan alle wensen van binnensport-, buitensport- en bedrijfsverenigingen en u als sporter voldaan worden. Kortom het loont voor u als vereniging/sporter de moeite om met VERGO-SPORT zaken te doen.

Fysio Flexus

Fysio Flexus
In onze praktijk werken wij voor u, voor jou! Natuurlijk voldoen we aan de eisen van nu en zijn we voorbereid op de toekomst, ook doen onze medewerkers continu aan bijscholing, waardoor ze op de hoogte zijn van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Maar ons belangrijkste uitgangspunt is dat we werken voor onze patienten. Samen met u of jou ontwikkelen we het beste behandelplan, precies geschikt voor uw of jouw situatie.

Autotaalglas Goes

Autotaalglas Goes
Jou verder helpen. Snel, vakkundig en vriendelijk. Dat is ons doel. Ooit begonnen als een eenmanszaak, nu een landelijke franchiseorganisatie met 54 vestigingen. Jack is sinds 2000 franchisenemer bij Autotaalglas en heeft maar één doel: een klant helpen zoals je zelf ook geholpen wilt worden. Hiermee heeft het team van Autotaalglas Goes al meerdere prijzen in de wacht gesleept.

Rabobank Oosterschelde

Rabobank Oosterschelde
Een aandeel rondom de Oosterschelde. Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven. De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.