svh hoedekenskerke header

Word bekend bij sportief Zeeland!

Een vereniging kan niet zonder sponsoring en SV Hoedekenskerke is hierin geen uitzondering. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze sponsoren en partners. We streven altijd naar een langdurige en duurzame samenwerking waar beide partijen zich volledig in kunnen vinden en achterstaan.  Op onze overzichtspagina stellen de huidige sponsors zich dan ook graag aan je voor.
Wij zijn de sponsoren van SV Hoedekenskerke ontzettend dankbaar hoor hun steun. In welke mate dan ook. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je onze mooie sportvereniging wil ondersteunen. We denken hierin dan ook graag met je mee. Bekijk hieronder de verschillende (standaard) sponsorpakketten. Uiteraard is het ook mogelijk een pakket op maat samen te stellen, of een wedstrijdbal te sponsoren, maar je kunt ook denken aan inloopshirst, sporttassen  en ga zo maar door.

Geïnteresseerd?
Is je interesse gewekt? Aarzel niet om contact op te nemen met de sponsorcommissie. Dit kan via het onderstaande contactformulier of stuur een e-mail naar sponsor@svhoedekenskerke.nl

We kijken uit naar een prettige samenwerking en hopen je graag als sponsor van onze vereniging te mogen begroeten.

q

Sponsorcommissie SV Hoedekenskerke
Een groep vrijwilligers komt regelmatig samen om de sponsoractiviteiten van SV Hoedekenskerke op pijl te houden. Met een nieuwe website, prachtig welkomstbord op het sportpark, een groot aantal reclameborden en een bloeiende Facebook pagina heeft SV Hoedekenskerke de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de sponsoractiviteiten. Ontdek hoe onze vereniging jou kan ondersteunen!

Wat kan SVH voor jou betekenen?
Als vereniging doen we graag iets terug voor onze sponsors en partners. Jaarlijks wordt er een bedrijven- en netwerkborrel georganiseerd in de kantine op sportpark de Kouter. Alle betrokkenen kunnen onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de vereniging, de leden en alle bedrijven die onze vereniging sponsoren en/of ondersteunen op wat voor een manier dan ook. Alles is bespreekbaar dus heb je een idee, of vraag? Stel ze gerust.

Reclameborden langs het voetbalveld
In samenwerking met onze partner Zichtbaar | Conversions zijn de reclameborden te bestellen.  Deze worden langs het voetbalveld geplaatst op een plek van je voorkeur. Er is een vaste prijs afgesproken van €165,- per bord. Dit is exclusief BTW en opmaakkosten. Het standaard formaat reclamebord is 3 meter breed en 75 centimeter hoog. Voor meer informatie zie: www.conversions.nl