Save the Date! Zaterdag 13 mei vieren we ons 50-jarig jubileum

Zaterdag 13 mei vieren we het 50-jarig bestaan van onze vereniging. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft nu al een historische dag te worden. Graag delen we het programma met jullie, zodat jullie alvast een kruisje in de agenda kunnen zetten. Deze dag wil en mag je niet missen!

Programma (evt. wijzigingen voorbehouden)

12.00    Inloop & Ontvangst
12.30    Start freestyle voetbalclinic door Rowdy Heinen (2-voudig Nederlands kampioen Freestyle voetbal)
14.45    Start sport- en spelprogramma (6-16)
Start darttoernooi (16+) + andere activiteiten
18.00    Dinnertime op sportpark de Kouter
20.00    Start Feestavond
21.00    Speech KNVB en kort verrassingsprogramma
21.30    Feesten tot het einde met feest DJ’s en  optredens

Om het evenement te promoten in de regio hebben we een speciaal evenement op Facebook aangemaakt. Via deze link kan je vrienden, bekenden, oud-leden, geïnteresseerden en kennissen op de hoogte brengen en ze uitnodigen. Hier zullen we dan de komende maanden informatie over de voortgang en leuke ontwikkelingen blijven delen, net als via de e-mail en op de website.

We hopen dat we er zo met z’n allen een mooie, sportieve en vooral feestelijk dag van mogen maken.

Zeg het voort!

Met vriendelijk groet,