svh hoedekenskerke header

Het vizier gericht op de toekomst

De kogel is door de kerk: Vanaf het seizoen 2017-2018 gaan we officieel samenwerken met buurman VV Kwadendamme. Sinds de Algemene Ledenvergadering (12 oktober jl.) hebben er al diverse gesprekken plaatsgevonden en worden de contouren voor het volgende seizoen langzaam zichtbaar. Dit betekent dat er veel gaat veranderen. En al op korte termijn.

Dat roept vragen op, heel veel vragen zelfs. Bij ons allemaal.  En die vragne proberen we op deze informatiepagina zo goed mogelijk te beantwoorden.

Samenwerkingscommissie
De Samenwerkingscommissie is intensief aan de slag om organisatorisch en voetbaltechnisch met ingang van het voetbalseizoen 2018-2019 een goede start te kunnen maken. Uiteraard zijn al deze zaken nog niet volledig afgerond, maar het is nu wel het moment om vooruit te kijken en  met z’n allen keihard blijven werken om de samenwerking voor volgend seizoen te realiseren. Focuspunten hierbij zijn

• Voorbereiden schriftelijk samenwerkingsverband met alle besluiten, handelingen en afspraken die daarmee samenhangen
  • Inrichten bestuurlijke / administratieve zaken
  • ·Voetbalzaken: aanstellen trainers, samenstellen teams, PR en communicatie, wie voetbalt waar?

De leden betrekken!
Het bestuur vindt het dan ook ontzettend belangrijk dat de stem van de leden hierin gekend wordt. Ook willen we jullie zo goed mogelijk informeren en op de hoogte houden van alle belangrijke en de voor jouw relevante ontwikkelingen. Daarom organiseren we op donderdag 14 december een informatieavond in de kantine van SV Hoedekenskerke. We presenteren de tot nu toe gerealiseerde zaken, vervolgstappen en de verdere planning. Ook proberen we alle vragen die er bij de leden leven te beantwoorden. Voor zover dit al kan uiteraard.

Stel je vraag over de samenwerking aan het bestuur
We bieden je dan ook nu al de mogelijkheid om voorafgaand deze avond je vragen te stellen aan het besuur. Op de informatieavond behandelen we dan alle binnengekomen vragen. Uiteraard worden de antwoorden na afloop ook per e-mail aan alle leden verstuurd.  Stuur je vraag in voor vrijdag 8 december via het onderstaande formulier. Anoniem ingestuurde vragen nemen we niet in behandeling dus zet er even je naam en e-mailadres bij.

Informatieavond SV Hoedekenskerke
Thema: voortgang samenwerking VV Kwadendamme
Datum: 14 december
Locatie: Kantine SV Hoedekenskerke, sportpark de Kouter

We hopen je  graag te mogen begroeten op onze eerste informatieavond op donderdag 14 december om 20.45 uur in de kantine.

Sponsors SV Hoedekenskerke