Rabo Club Support 2020 van start. Stem voor 25 oktober en steun SV Hoedekenskerke!

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 is van start!

Rabobank Oosterschelde draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Oosterschelde stelt € 120.000,- beschikbaar!

Ook SV Hoedekenskerke doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Ons doel

De kantine is een gezellige plek om samen te komen, maar helaas op een aantal punten gedateerd. Stap voor stap zijn wij met vrijwilligers bezig om deze punten aan te pakken, echter brengt dat ook veel kosten met zich mee. Een extra financiële bijdrage is dan ook meer dan welkom!

Stemmen

Leden van Rabobank Oosterschelde brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Bekijk hier onze eigen Rabo Club Support Pagina > > >

Hoe breng ik mijn stem uit?

Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen. Hoe werkt het?

Door in te loggen in de app of op de website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op ‘Stempunten indienen’ om je stem uit te brengen.

Oproep aan alle leden: breng je stem uit!

Het is voor SV Hoedekenskerke belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze vereniging.  Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan SV Hoedekenskerke tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oosterschelde.

Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/oosterschelde

Bedankt voor jouw steun!