SVH is al jarenlang een van de pijlers onder een bloeiend Hoedekenskerke. Want waar het algemene beeld laat zien dat de kleinere dorpskernen langzaam maar zeker ten onder gaan aan de gevolgen van de vergijzing en het wegtrekken van de jeugd naar de Randstad, weet Hoedekenskerke er in te slagen een uitgebreid aanbod te creëren voor alle dorpsbewoners die actief en betrokken willen zijn. Ook voor hen die niet willen en/of niet kunnen sporten is er ruimte bij SVH. Iedereen is van harte welkom om een bijdrage te leveren aan het in stand houden van de leefbaarheid van het dorp. Want leefbaarheid wordt niet gecreëerd door beleidsmakers en –bepalers, leefbaarheid wordt gecreëerd door de bewoners van het dorp zelf.

SV Hoedekenskerke – Waar sport en plezier samenkomen!

Wil jij lid worden van onze mooie vereniging? Geef je dan op via het onderstaande formulier! Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact me je op.

Wil je komen voetballen? Download dan het Inschrijfformulier en lever dit met een recente pasfoto in bij één van de bestuursleden van de afdeling Voetbal.