svh hoedekenskerke header

SV Hoedekenskerke is de omni sportvereniging die al deze sporters, jong en oud, een podium wil bieden. Wekelijks bewegen en samen plezier hebben. Met elkaar in contact en aan elkaar verbonden zijn. Op de hoogte zijn van wat er speelt, binnen het dorp en daarbuiten. Sporten en bewegen op recreatief en prestatief niveau. Genieten van samen actief zijn en gezond en vitaal ouder worden.

SV Hoedekenskerke – waar sport en plezier samenkomen!

Gymanstiek & Volleybal
De nadruk tijdens de gymlessen ligt op het soepel bewegen en de basisvaardigheden van de gymnastiek. Naar mate kinderen laten zien dat zij meer aan kunnen, worden grenzen steeds verder verlegd. Plezier in bewegen staat hierbij voorop. Af en toe worden er wedstrijden georganiseerd tegen gelijksoortige clubs uit de buurt. De wedstrijden hebben allemaal een volledig recreatief karakter en worden echt volgens de Olympische gedachte gespeeld: meedoen is belangrijker dan winnen.

q

Club van 50
Sinds 2009 is de Club van 50 in het leven geroepen bij S.V. Hoedekenskerke. De naam komt af van het bedrag van 50 euro wat elk lid jaarlijks doneert. Met de bijdragen van deze leden wordt er door de Club van 50 getracht een leuk evenement of goede investering voor de vereniging te bedenken wat dan met onze eigen middelen gefinancierd kan worden.

Lid worden van onze vereniging?
Op sportpark De Kouter en in Dorpshuis De Griend wordt er actief deelgenomen aan de sporten voetbal, tennis, gymnastiek en volleybal. Wekelijks komen sporters en begeleiders er samen om dromen te realiseren, doelen te bereiken en samen plezier te hebben. Kunnen we jou binnenkort begroeten als nieuw lid van onze vereniging?