Jaarlijkse Oliebollenactie Gymnastiek

Dorpsbewoners opgelet! Het is weer tijd voor… inderdaad: oliebollen!

2 oktober worden er weer oliebollen gebakken voor SV Hoedekenskerke door de leden van de gymnastiek en afdeling Oudelande. In de weken voorafgaand komt er een bestuurslid van de Gymnastiek bij u aan de deur en kunt u heerlijke oliebollen bestellen.

We hopen natuurlijk dat jullie weer zoveel mogelijk van deze lekkere oliebollen bij ons bestellen.

Ben je niet thuis, zijn we niet langs geweest of heb je ons gemist, maar wil je wel oliebollen? Dat snappen we heel goed dus dat kan! Stuur een e-mail naar Greet leogreet@zeelandnet.nl of bel naar: 0113-639698 of  bij Laurina Roodhart, via 0113-548286 of: famroodhart@gmail.com

Je bestelling doorgeven aan Jan Lukasse kan ook. Doe dit per mail via anna_mar@zeelandnet.nl of bel naar 0113-639579

De kosten zijn:

1 zak: €3,50 (6 stuks)
2 zakken: €6,00 (12 stuks)

Meer bestellen mag natuurlijk ook! Geef bij je bestelling aan of je de oliebollen met of zonder rozijnen wilt.

De oliebollen zijn dit jaar lekkerder dan ooit! De opbrengst van de jaarlijkse actie investeren we volledig in de ontwikkeling van de gymnastiek afdeling binnen onze vereniging.

Namens heel SV Hoedekenskerke ontzettend bedankt voor je bestelling!