Nieuwe structuur en nieuw bestuur voor SV Hoedekenskerke

SV Hoedekenskerke, daar waar sport en plezier samenkomen. Ook op bestuurlijk vlak. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om te onderzoeken hoe we de organisatiestructuur van onze vereniging op bestuurlijk vlak kunnen optimaliseren. De verschillende afdelingen (Voetbal, Gym, Tennis) hebben op dit moment allemaal een eigen bestuur en de afdelingen zijn volledig zelf opererend en leggen ‘verantwoording’ af aan het hoofbestuur.

De werkgroep heeft op 4 december 2017 een officiële ‘GO’ gekregen van alle andere bestuursleden om met dit traject aan de slag te gaan. Daarom informeren we nu alle leden met ons voorstel, zodat iedereen de kans krijgt te reageren op één van de vacatures of je aan te melden als vrijwilliger.

Lees hier het voorstel voor nieuwe de bestuurlijke opzet

Het is mogelijk om te solliciteren op één van de nieuwe functies. Ambieer je geen bestuurlijke rol binnen de nieuwe structuur van de vereniging. Geen probleem! Meld je dan aan als vrijwilliger bij één van de commissies.

Bekijk alle beschikbare bestuursfuncties en vacatures en solliciteer direct online

Bekijk het overzicht van de commissies + werkvelden en meld je aan als vrijwilliger

Heb je een vraag voor de werkgroep over de herstructurering?
We hopen jou op deze manier zo goed mogelijk te hebben geïnformeerd over het proces, maar mochten er toch nog vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact op met Tonny Drijdijk,  voorzitter van de  werkgroep en aanspreekpunt van de sollicitatiecommissie.