svh hoedekenskerke header

Vacature bestuurslid Wedstrijdzaken SV Hoedekenskerke

Vanaf 1 juli zijn we op zoek naar een bestuurslid Wedstrijdzaken die ons bestuur komt versterken. In de functie van bestuurslid Wedstrijdzaken ben je oa. verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

• leidt de commissie Wedstrijdzaken;
  • vertegenwoordigt de commissie binnen het verenigingsbestuur;
  • zit de vergaderingen van de commissie voor voor;
  • coördineert het algeheel sporttechnisch beleid;
  • bewaakt het budget van de commissie;
  • verantwoordelijk voor aansturen consul
  • coördineert de taakverdeling binnen de commissie;
  • overlegt de behoefte aan trainer(s) met het bestuur;
  • geeft aan wie wanneer bepaalde cursussen kan/dient te volgen (horecacursus, scheidsrechtercursus, competitieleider, trainerscursussen, jeugdbegeleider, enz.);
  • geeft wensen/problemen vanuit de commissie aan richting bestuur en koppelt dit terug aan de commissieleden;
  • doet verslag van vergaderingen naar bestuur en geeft notulen door aan de verenigingssecretaris;
  • onderhoudt het vakinhoudelijke contact met de trainer(s), voert bijvoorbeeld functioneringsgesprekken;
  • en beoordelingsgesprekken in nauw overleg met de voorzitter;
  • stimuleert de trainer(s) / begeleiders cursussen te volgen.

Wat bieden wij?
Wij bieden een gezellig, dynamisch en gedreven team van bestuursleden bij één van de gezelligste verenigingen van Zeeland. De blik is vol gericht op de toekomst en we zijn dan ook van plan om als vereniging onszelf de komende jaren positief te blijven ontwikkelen. Hier wil je toch deel van uitmaken?

Solliciteer op deze vacature

Dus ben jij jij het bestuurslid Wedstrijdzaken waar onze vereniging naar op zoek is? Stuur dan je motivatie t.a.v. Tonny Drijdijk naar info@svhoedekenskerke.nl of solliciteer direct via het onderstaande sollicitatieformulier.

Persoonlijke gegevens

Vragenlijst sollicitatiecommissie