26 januari: Inloopavond samenwerking VV Kwadendamme en SV Hoedekenskerke

We zijn alweer een kleine drie weken onderweg in 2018. Dit betekent dat de samenwerking tussen VVK en SVH met rasse schreden nadert. Na succesvolle informatieavonden op de beide clubs is het nu tijd om de koppen echt bij elkaar te steken. En dan bedoelen we; de leden. Kennismaken, met elkaar maar ook met de verschillende afgevaardigden van beide besturen.

Kennismaken is het doel!
Uiteraard kennen een groot aantal jongens (en meisjes) elkaar al, maar desalniettemin willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om alle leden te informeren over de voortgang en wie is nu wie in de samenwerkingscommissie. Dit gebeurt uiteraard in een informele en gezellige sfeer.

Inloopavond op vrijdag 26 januari vanaf 19.30 uur
Na de laatste update op zowel KWD als SVH is er weer een heleboel gebeurd. Via deze weg nodigen we je dan ook van harte uit voor een gezellig samenzijn waarin we elkaar beter leren kennen. Dit doen we op een zeer toepasselijke locatie die de meesten van ons ook wel kennen. De één wat beter dan de ander…

Locatie
Graag zien we jullie op vrijdag 26 januari vanaf 19.30 uur (inloop) in Tapperij ‘s Lands Welvaren in Kwadendamme. De bijeenkomst start dan om 20.00 uur.

We hopen je volgende week vrijdag dan ook graag te mogen begroeten in het café van Kwadendamme.

Met vriendelijke groet,

De samenwerkingscommissie SVH  / VVK