Hoedekenskerke gaat voor dubbele cijfers

Van opstartproblemen heeft Hoedekenskerke de laatste jaren niet zo veel last. De Bevelandse dorpsclub is al negen openingswedstrijden op rij ongeslagen. Dat is een reeks waaraan geen enkele Zeeuwse club kan tippen. In de verste verte zelfs niet. De nummers twee op de lijst zijn vijf opeenvolgende duels zonder verlies.

blogvrij

De laatste startnederlaag van Hoedekenskerke dateert inmiddels alweer van tien jaar geleden, in 2006. Toen verloor de club met 5-0 van DFS. Die wedstrijd werd overigens niet op de openingsdag gespeeld, maar op de daaropvolgende dinsdagavond. Dat zal het wel zijn geweest… Sindsdien is Hoedekenskerke negen openingsduel ongeslagen.

De eerste acht duels uit die reeks werden allemaal gewonnen, vorig seizoen werd die ketting gebroken. Tegen Apollo’69 werd het 2-2. Maar nog steeds ongeslagen. Komende zaterdag gaat ‘Oedjes’ op bezoek bij De Noormannen om de dubbele cijfers te halen. Achter de club zitten zes teams op het vinkentouw met vijf ongeslagen openingsduels.

BRON: Rude Stats