SVH / KWD 3 - Teamuitje Dublin

Het 3de Team Van SVH- KWD gaat Europees

Nadat sommigen van het 3de in Antwerpen inmiddels met hun voornaam werden aangesproken, werd het tijd voor een nieuw teambuildingsuitje voor dit team.

Na enig gesteggel werd er gekozen voor Dublin, Ierland.

Door 2 regelneven in het team werd enerzijds de vlucht en anderzijds het hotel geregeld. Het enige wat de deelnemers hoefden te doen, was hun door hard werken verdiende eurootjes te doneren.

De datum werd 19 april, inderdaad, een Goede Vrijdag.

Nadat voldoende auto’s waren verzameld om het spul naar Brussel te vervoeren en het deelnemersaantal uiteindelijk op 11 is blijven steken, werd deze vrijdag om 07.00 uur het sein tot vertrek gegeven. Nou ja, het werden er bijna 10 omdat 1 van de deelnemers dacht dat het feest al op stille donderdag was begonnen. Zo arriveerden
uiteindelijk deze 11 van de dirty dozen vs Dublin op tijd in Brussel.

Ware het niet dat zelfs een eenvoudige Europese trip zoveel tijd in beslag neemt, dat de voorheen snelle rechtsbuiten van SVH1, wederom ouderwets een sprint moest trekken van gate 301 naar 335 (met nog een aantal die dit bij konden houden) om op tijd in het vliegtuig te stappen.

En jawel, gelukt. Echter voor 1 deelnemer werkten de pillen tegen vliegangst pas op de terugweg en was niet zo blij met de reis.

Uiteindelijk allemaal veilig geland op luchthaven in Dublin.

Vervoer naar het Hilton hotel ( jawel u leest het goed) per taxi ging als een dolle.

De kamerindeling was op basis van slaaplawaai snel gemaakt en dus werd het tijd voor enige alcoholische verfrissing. En nog 1, en nog 1 etc.

Vervolgens een stevige wandeling naar de stad met onderweg een late lunch Irish stijl, prima en snel geserveerd en voor onze deelnemer die donderdag al was begonnen een welkome pauze.

Vervolgens zijn we vertrokken naar het beroemde Temple Bar district, alwaar met live muziek en kleine glaasjes de sfeer er snel inkwam.

Het volgende op het programma was een voetbalwedstrijd bijwonen van de Bohemians van Dublin. Het was een onvergetelijke ervaring om in een stadion te komen waarbij de tijd sinds 1950 was blijven hangen.

Nadat het niveau van de thuisploeg was ingeschat is er in het clubhuis verder vergaderd over de te volgen tactiek tijdens de tweede derde en vierde helft.

Het is mij ter ore gekomen dat de vierde helft om 0500 u is afgerond met strafschoppen.

Toen zaterdag iedereen uit het zwembad, douche ontbijtzaal en vanonder het tapijt was gekomen. Is er een toeristische trip gemaakt per hop on, hop off bus en hebben we in vogelvlucht een stadstoer gemaakt.

Al snel bleek dat het meest toeristisch interessante toch de vele pubs en de live muziek waren en zodoende zijn deze met goede moed bezocht.

Na een ietwat teleurstellend diner, zijn de zielen getogen naar de volgende pub en live muziek spelende artiesten.

Per uur haakten zo steeds wat deelnemers af totdat zo bleek zondagmorgen iedereen wederom op zijn kamer was beland.

Helaas maar ook wel met een goed gevoel heeft iedereen weer gepakt en de terugreis aangevangen. Deze keer waren er geen opstoppingen dus op tijd bij de gate.

Al met al is iedereen weer goed thuis geraakt

Zo zie je maar dat teambuilding geen grenzen kent en zelfs europees wordt geconsumeerd.

We kunnen stellen dat het nie goed was maar eeerrrrg goed.

Met dank aan de initiatiefnemers en regelaars.

Tot nou en nog eens de Hospik.