svh hoedekenskerke header

De knusse gymzaal van Dorpshuis De Griend is wekelijks het decor van de afdeling gymnastiek van omni sportvereniging Hoedekenskerke. Op diverse niveaus wordt er door kinderen van verschillende leeftijden gegymd. Zij worden hierbij ondersteund door een gecertificeerde gyminstructeur en een aantal vrijwillige gymjuffen.

Tijdens de gymlessen wordt er toegewerkt naar de uitvoeringen die twee keer per jaar (checken bij Greet!) binnen de club worden georganiseerd. De kinderen laten dan de door hen voorbereide oefeningen zien aan de jury, hun ouders, opa’s en en oma’s en andere belangstellenden.

De nadruk tijdens de gymlessen ligt op het soepel bewegen en de basisvaardigheden van de gymnastiek. Naar mate kinderen laten zien dat zij meer aan kunnen, worden grenzen steeds verder verlegd. Plezier in bewegen staat hierbij voorop.

q

Omni vereniging Hoedekenskerke
SV Hoedekenskerke biedt de mogelijkheid tot wekelijks voetballen, tennissen, volleyballen en gymmen onder begeleiding van gecertificeerde coaches en begeleiders, samen met enthousiaste dorpsgenoten en sporters van buitenaf. In diverse competities wordt de strijd aangebonden met verenigingen uit de buurt die op een vergelijkbaar niveau spelen. Tijdens de competities en op toernooien is SVH een graag geziene gast.

Voetbal
Iedere dinsdag- en donderdagavond wordt er door de senioren getraind. De junioren trainen meestal ook op deze avonden. Zaterdags staan de competitiewedstrijden op het programma. Er wordt gespeeld op het eerder genoemde Sportpark De Kouter. SVH heeft hier de beschikking over een voetbalveld, een verlicht trainingsveld, een kantine en twee kleedkamers. Dit alles geheel in de kenmerkende stijl van de vereniging en allemaal onderhouden en bestierd door vrijwilligers uit het hart van de club.

Tennis
Leden van de afdeling tennis hebben de mogelijkheid om zowel recreatief als prestatief te spelen. Meerdere keren per jaar worden er vanuit Tennisorganisatie Zeeland tennislessen aangeboden door een professionele tennisleraar. Deze lessen zijn zowel voor senioren als voor junioren. Daarnaast worden er wekelijks door leden van de club balvaardigheidslessen voor de jeugdleden gegeven.