Einddag SVH / KWD – zaterdag 15 juni

Volgend jaar staat de fusie van SV Hoedekenskerke / VV Kwadendamme gepland. Dit seizoen krijgt de samenwerking al meer dan vorm en om dit mooie moment te vieren organiseren daarom gezamenlijk op zaterdag 15 juni 2019 onze Einddag.

De hele dag door zijn er leuke en sportieve activiteiten georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Ook het jaarlijkse vriendentoernooi waarin we strijden om de Dick Jongepier Bokaal staat als vanouds weer op het programma.

We sluiten de dag af met spetterende en gezellige feestavond, inclusief foodplein. Zet dus alvast een dikke kruis in de agenda want deze dag wil je niet missen!

Vriendentoernooi SV Hoedekenskerke 2018

Iedereen is van harte welkom en deelname voor de jeugd is natuurlijk is gratis!

Je hoeft je alleen maar aan te melden voor de jeugd middagactiviteiten. Deelname = Gratis! Aanmelden voor vrijdag 24 mei 2019 via onderstaand aanmeldformulier

Meedoen met een team aan de Dick Jongepier Bokaal? Meld je dan aan via deze speciale pagina >>>

Programma Einddag 2019

Hoe ziet het programma eruit? Hieronder een overzicht.

Vanaf 11.00: Welkom & Start Sport- en spelprogramma voor de jeugd
Onder de professionele en enthousiaste leiding van de jeugdleiders is er een uitdagend sport, en spel programma voor de jeugd samengesteld. Het hele sportpark staat bomvol leuke en spotieve activiteiten. Alles komt aan bod, van touwtrekken tot aan basketballen. En van waterspelletjes tot ringschieten.

Natuurlijk ontvangen de winnaars een mooie prijs.

Tussen de middag koop je lekkere broodjes gezond op ons foodplein, zodat je helemaal klaar en fit bent voor het middagprogramma.

Vanaf 12.00 uur: Dick Jongepier Vriendentoernooi
Tijdens de Einddag strijden we (net als vorig jaar) om de felbegeerde Dick Jongepier Bokaal. Gezelligheid en sportiviteit staan op deze dag centraal. De kids kunnen ook mee, want naast voetballen is er voor de jongsten onder ons van alles te doen en te beleven.

Kortom: een leuke en vooral gezellige dag met vrienden, familie kennissen of collega’s (ja, collega’s mogen ook meedoen!). Meedoen met een team? Meld je hier aan >>>

Vanaf 16.00 uur: Finale + Penaltybokaal
Als afsluiting van het middagprogramma strijden de twee beste teams van het Vriendentoernooi in de finale om de Dick Jongepier Bokaal.

Na de finale kijken we wie de scherpschutters van onze vereniging zijn. De oudste jeugd neemt de penalty’s op de keeper van het eerste. De jongste jeugd mag de talentvolle O19-keeper Rowin van’t Westende onder vuur nemen.

Vanaf 17.00 uur: Dinnertime op Foodplein van Sportpark de Liesjes
De hele dag door kan je op ons foodplein lekker een hapje eten. Vanaf 17.00 uur staat er een speciaal team voor je klaar die je van het lekkerste avondeten voorziet. Kortom, je hoeft niet naar huis, want we hebben de beste koks van het hele dorp geregeld!

Vanaf 20.00: uur Start Feestavond
Onder leiding van onze eigen huis DJ’s gaan vanaf 20.00 uur de voetjes van de vloer. We gaan door tot in de vroege uurtjes en het belooft nu al een onvergetelijk avond te worden.

Jij komt toch ook? Meld je gratis aan!

Aanmelden kan heel makkelijk via onderstaand aanmeldformulier. Vergeet niet vrienden, familie, kennissen en oud-leden uit te nodigen voor deze fantastische dag. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per mail.

We kijken uit naar je komst. Graag tot ziens op zaterdag 15 juni.

Het bestuur van SV Hoedekenskerke en VV Kwadendamme