Onze Club - SV Hoedekenskerke

Dinsdag 19 september: Opnames Onze Club door Omroep Zeeland

Dinsdag 19 september komt Omroep Zeeland naar Hoedekenskerke voor opnames van het televisieprogramma ‘Onze Club’. Een mooie gelegenheid om SV Hoedekenskerke opnieuw positief in de publiciteit te brengen. Vanaf 15.00 uur is Omroep Zeeland al op de Kouter aanwezig om de opnamedag verder voor te bereiden en de techniek te testen. Om 16.00 uur starten de opnames, maar eerst zullen er diverse interviews en de intro van het item opgenomen worden.

Nu wordt het interessant! Want vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom op het sportpark om de opnames bij te wonen. Doe je niet mee aan een activiteit, kun je uiteraard anderen aanmoedigen en een actieve rol in het publiek vertolken. Samen laten we zien dat SVH een bloeiende vereniging is waar sport en plezier samen komen.

De kantine is deze dinsdag ‘gewoon’ open en iedereen is uiteraard van harte welkom!

Wat zou het geweldig zijn als we de uitzending volledig blauw-wit kleuren. Dus kom naar het sportpark in je outfit van SV Hoedekenskerke en samen zorgen we voor een spetterende uitzending.

Er is een Facebook event waar we de komende dagen alles over de opnames in zullen communiceren. Klik op ‘aanwezig’ en laat iedereen weten dat je komt en nodig zoveel mogelijk mensen uit om te komen!

Graat tot ziens op dinsdag 19 oktober op sportpark de Kouter.