Dinsdag 19 december: Hoedekenskerke – Patrijzen (3e ronde KNVB beker)

4433-4453
Dinsdag 19 decemberstaat de bekerwedstrijd tegen de Partrijzen uit ‘s Heerenhoek op het programma. Een unicum in de historie van SV Hoedekenskerke, want nooit eerder werd de derde ronde van de districtbeker bereikt. En na een reeks mindere resultaten, zou het een goede impuls kunnen geven wanneer de vierde ronde bereikt wordt. Nog altijd staan we er goed voor, in de competitie, maar de draad moet wel weer opgepakt gaan worden.

Ondanks dat het scorebord wellicht anders doet vermoeden, is de teamgeest onverminderd groot in het team van Rini Verwest. Het belang van deze wedstrijd is bij alle spelers bekend en dus mag verwacht worden dat zij vol op het orgel zullen gaan om zo de club een geweldig kerstcadeau te schenken. En eerlijk is eerlijk, daar zijn we met elkaar ook wel aan toe.

Ofschoon het een thuiswedstrijd betreft, wordt er gespeeld op het hoofdveld van VV Kapelle. Dit vanwege het gegeven dat er op De Kouter geen verlichting rond het veld staat. We hopen dat de sneeuw- en ijspret geen roet in het eten zullen gooien.

De tegenstander is inmiddels goed bekend. Na de verloren competitiewedstrijd, begin december, weten we wat we kunnen verwachten: een tegenstander die goed georganiseerd haar kans afwacht. We hebben de Patrijzen inmiddels ook leren kennen als harde werkers die het onderste uit de kan halen om de tegenstander te overbluffen met hun kracht. We zullen dus uit een ander vaatje moeten tappen, willen we hen de genadeslag kunnen toebrengen.

We hopen op het nodige publiek. Het is altijd mooi om wedstrijden met een bijzonder karakter als deze, met de nodige support te kunnen spelen. Wees dus welkom in Kapelle. De wedstrijd start om 20.00u.