svh hoedekenskerke header

Sinds 2009 is de Club van 50 in het leven geroepen bij S.V. Hoedekenskerke. De naam komt af van het bedrag van 50 euro wat elk lid jaarlijks doneert. Met de bijdragen van deze leden wordt er door de Club van 50 getracht een leuk evenement of goede investering voor de vereniging te bedenken wat dan met onze eigen middelen gefinancierd kan worden.

De Club van 50 vergadert meerdere malen per jaar, waarbij elk lid zijn stem kan inbrengen voor een goed idee. Ook zal de naam van elk lid verschijnen op een zgn. sponsorbord wat ophangt in de kantine van S.V. Hoedekenskerke.

Voor meer informatie of een inschrijfformulier kunt u terecht in de kantine, of neem contact op met Richard Uitterhoeve via clubvan50@svhoedekenskerke.nl

q

Digitaal scorebord
Eén van de wensen van onze leden is een digitaal scorebord.

Nieuwe muziekinstallatie en televisie
Mede dankzij de club van 50 heeft de club een nieuwe televisie + muziekinstallatie aan kunnen schaffen.

Steun SVH voor maar €50 per jaar!
Jouw naam op het mooie grote bord in de kantine? Neem contact op met de Club van 50 en met een kleine bijdrage op jaarbasis steun je de club!