23 januari: Met de bus naar Cluzona – SV Hoedekenskerke (bekerwedstrijd)

Dinsdag 23 januari is het zover! Het eerste elftal speelt dan de uitwedstrijd in de 4e ronde van de KNVB-beker tegen zondag tweedeklasser Cluzona. Een historische avond is het sowieso en jij kan daarbij aanwezig zijn! Om te zorgen dat we met zoveel mogelijk supporters richting Noord-Brabant kunnen afreizen is er busvervoer geregeld. We gaan op deze avond voor een goed resultaat, maar bovenal voor een onvergetelijke avond. Reserveer daarom direct je plaats door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Je ontvangt dan binnen 24 uur een bevestiging dat je aanmelding verwerkt is.

Via deze weg willen we Robbert Northolt van Comfortcamping Scheldeoord ontzettend bedanken voor het ter beschikking stellen van de de bus op deze avond. Zo staat niets ons in de weg er een mooie, sportieve, sfeervolle en gezellige avond van te maken.  Om 18.00 uur vertrekken we met z’n allen richting Wouw vanaf de Kouter in Hoedekenskerke. Vergeet je SV Hoedekenskerke outfit,  sjaal of muts niet mee te nemen! We willen een onuitwisbare indruk achterlaten. De kosten voor het busvervoer bedragen €5,- per persoon en dit betaal je zodra je de bus in stapt. Voor dit bedrag zorgen we voor ludiek vermaak en een drankje op de terugweg.

Programma dinsdag 23 januari

Aanwezig:                   17.45 uur (sportpark de Kouter)
Vertrek:                       18.00 uur
Aankomst:                  19.00 uur (sportpark de Doelen, Wouw)
Terugkomst:               23.30 uur

Aanmelden
We zijn ontzettend trots dat we op deze manier veel van onze trouwe supporters de wedstrijd kunnen meemaken en er een levendige bijdrage aan kunnen leveren. Eén ding is zeker: het wordt een avond waar nog lang over gesproken gaat worden. Wil jij deze historische avond meemaken? Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier. Je aanmelding is definitief als deze is bevestigd door Jesper Stoel.

Aanmeldformulier busvervoer Cluzona - SV Hoedekenskerke

Meld je aan en beleef een historische avond op dinsdag 23 januari. Geef hieronder even je naam en e-mailadres op voor een goede organisatie. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding als deze in goede orde is ontvangen.

Let op: selectiespelers (op de dag zelf) en de technische staf hoeven zich uiteraard niet op te geven. Voor hen is al een plaats in de bus gereserveerd.

Graag tot ziens op dinsdag 23 januari. Zouden we dan weer kunnen juichen?