Breng jouw stem uit voor 18 april en steun SV Hoedekenskerke!

Rabobank Oosterschelde draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Oosterschelde stelt € 120.000,- beschikbaar! Ook SV Hoedekenskerke doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Tot en met 16 april 2018 mogen leden van Rabobank Oosterschelde vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 120.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, SV Hoedekenskerke, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor SV Hoedekenskerke belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze vereniging.  Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan SV Hoedekenskerke tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oosterschelde. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/oosterschelde

Bedankt voor jouw steun!