Bestuursupdate Tennis

Beste Tennisleden,

Na een bijzondere periode met het coronavirus in het land, mochten we dan eindelijk per 1 juli weer volledig de baan op! Tennislessen zijn weer opgestart, de kantine mag weer open en met de zomervakantie in aantocht is het voor iedereen weer fijn om de baan op te mogen. Hier onder een opsomming wat er allemaal speelt en gaat spelen binnen de vereniging.

Corona-update
Hieronder de laatste update volgens de richtlijnen van de KNLTB:

• Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben op de baan. Tijdens trainingen en in het spel bij wedstrijden hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Dus in een rally bij een dubbel geldt de 1.5 meter afstand niet, maar een high five en handen schudden doen we nog even niet.
  • Bij trainingen is er geen maximum aantal spelers per baan meer. De leraar houdt altijd 1.5 meter afstand tot de leerlingen.
  • Voorafgaand en na afloop van het tennissen dienen spelers van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines.
  • Er geldt geen verplichte reservering of triage (vragen naar gezondheidsklachten) in het clubhuis als er minder dan 100 personen worden toegelaten.
  • Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn weer open.

Kantine
Zoals vermeld is de kantine per 1 juli weer open. Dus mocht je op de zaterdag zin hebben in een drankje, heb je je handen goed gewassen, heb je geen gezondheidsklachten en kun je 1.5m afstand houden? Wees welkom!

Competitie
Helaas kon de Voorjaarscompetitie dit jaar niet door gaan vanwege de coronamaatregelen. De KNLTB heeft daarom besloten om de Voorjaarscompetitie te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. Deze zal half september beginnen. Eind juni is hier door Ronald de Munck een mailing over gestuurd. Doe je ook mee? Voor vragen, neem even contact op met Ronald: roondemunck@gmail.com

Contributie
Het is jullie vast opgevallen, vanwege wat interne problemen was de laatste keer dat de contributie werd geïnd in november 2018. Dit zou natuurlijk niet moeten kunnen, hiervoor onze welgemeende excuses. Hopelijk kunnen we een beetje op jullie begrip rekenen en ons assisteren met het terugbetalen. Dit proces is reeds in gang gezet door onze penningmeester. Kort samengevat:

• Contributie over 2019 wordt verzocht door de leden zelf over te maken.
  • Contributie over 2020 wordt in januari 2021 automatisch geïncasseerd.
  • Contributie vanaf 2021 wordt weer automatische geïncasseerd.

We kunnen ons echter voorstellen dat niet iedereen de openstaande bedragen ineens kan betalen, laat dat duidelijk zijn. Mocht er dus de behoefte aan een persoonlijke betalingsregeling zijn, dan staan we hier zeer zeker voor open. Wens je hier gebruik van te maken of heb je nog meer vragen, neem dan gerust even contact op met onze penningmeester: uitt0001@live.nl

Zomerabbonement
Binnen de vereniging kwamen tevens wat vragen binnen over het eerder voorgestelde zomerabbonement. Een leuk idee voor de niet-leden uiteraard, hier is dan ook door een paar mensen gebruik van gemaakt! De verwarring kwam echter dat de voetballende leden, ter compensatie van het niet kunnen trainen, dit gratis mochten. Begrijpelijk. Het zou natuurlijk niet zo moeten zijn dat de tennisleden wel moeten betalen en de spelers van de voetbal niet. Mede hierdoor, en door het reeds in gang gezette traject van het terugbetalen van de eerder genoemde contributie, is er besloten om de contributie van het 1e kwartaal in 2021 niet te innen.

Verder willen we iedereen natuurlijk een fijne zomervakantie toewensen en tot snel op de baan!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SV Hoedekenskerke & VV Kwadendamme