Altijd up to date met de vernieuwde Voetbal.nl app van de KNVB

Het nieuwe voetbalseizoen is nu enkele weken van start en de eerste bekerwedstrijden zitten er al op. Iedereen heeft het vast al gemerkt: vanaf dit seizoen werken we niet meer met spelerspassen, maar gaat alles volledig digitaal. Lees onderstaande goed door want je moet je account op voetbal.nl activeren. Doe je dit niet dan vervalt op een gegeven moment het recht om mee te mogen voetballen. Even doen dus! Kost slecht 1 minuut van je tijd.

Maak kennis met Voetbal.nl
Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan moet  je je even registreren met het e-mailadres dat je bij de club hebt opgegeven. Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres dat je hebt doorgeven aan e club. Mocht het niet lukken om je account te koppelen stuur dan een e-mail naar Jesper Stoel via j.stoel@outlook.com of een WhatsApp naar 06-42114566 en dan configureren we het account handmatig.

Pas je zichtbaarheid aan en upload een recente foto!
En niet onbelangrijk, kijk in de Voetbal.nl app ook direct goed naar je instelling voor je ‘zichtbaarheid’. Want daarmee bepaal jij of je door andere spelers als man of the match gekozen kunt worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app (en eventueel op de website van de club). Het is toch veel leuker als je alle foto’s en namen van je teamgenoten of andere teams terugziet in de app!

Zo ben je met deze app altijd volledig up to date, weet je precies wanneer je moet voetballen en bekijk je direct de uitslagen en de stand van de competitie waarin jij speelt.