30 april t/m 2 mei: Scheldeoord Voetbal- en Tennisclinic bij SV Hoedekenskerke (Speciaal Aanbod leden: €50)

De meivakantie staat bol van de sportiviteit tijdens de Scheldeoord Sport Experience!
Van zondag 29 april t/m vrijdag 4 mei staan er verschillende leuke sportclinics op het programma voor iedereen! In samenwerking met sponsor / partner Comfortcampaging Scheldeoord is er van maandag 30 april t/m 2 mei een heuse Voetbal- en tennisclinic georganiseerd.

Kun je goed voetballen, maar wil je nog beter worden? Meld je dan aan voor deze voetbalclinic!
Oud profvoetballer Pascal Bosschaart (Feyenoord, FC Utrecht en Ado Den Haag) en Sieme Zijm (AZ, Sparta) helpen je beter worden in een driedaagse voetbal clinic!

Wat gaan we doen?
Maandag 30 april: start om 10:00 uur tot 15:00 uur 2 dagdelen voetbaltrainingen.
Dinsdag 1 mei: start om 10:00 uur tot 15:00 uur 1 dagdeel voetbaltraining en 1 dagdeel tennistraining.
Woensdag 2 mei: start om 10:00 uur tot 15:00 uur 1 dagdeel voetbal training en 1 dagdeel Skills & Control.

De tennisclinic wordt verzorgd door TOZ, Jermo Stoel: de vloggende tennisleraar.

De techniektraining wordt verzorgd door Skills & Control

Lunch is tijdens deze 3 dagen inbegrepen!

We voetballen en tennissen op de accommodatie van S.V. Hoedekenskerke. Mocht u ivm werk uw kind eerder willen brengen, dan is dat mogelijk vanaf 9:00 uur!

Locatie Sportveld Hoedekenskerke (Molenstraat 48b, 4433 AD Hoedekenskerke)

Minimale leeftijd: 8 jaar

Maximale leeftijd: 18 jaar

Voor wie: iedereen

Kosten: Speciaal voor leden van SV Hoedekenskerek en VV Kwadendamme: €50,-

Overige deelnemers betalen de volledige €100

Aanmelden: Ja, vooraf via info@scheldeoord.nl of kom langs bij de receptie. Geef hierbij a.u.b. naam, achternaam, telefoonnummer en leeftijd aan.

We wensen je alvast heel veel sportplezier.